ONZE DIENSTEN

ASSpiratie levert een groot pakket diensten zoals het voeren van volledige (salaris)administraties, vanaf de invoer tot en met de jaarrekening en de bijbehorende aangiftes.

 

ASSpiratie verzorgt ook de boekhouding voor bedrijven en verenigingen/stichtingen en de jaarlijkse belastingaangifte voor particulieren.

 

ASSpiratie kent alle ins en outs van de belastingwetgeving en regelt het op professionele en prettige wijze. Wij bieden goede kwaliteit tegen voordelige tarieven en: afspraak is afspraak. Alle reden dus om eens kennis te maken met ASSpiratie en haar medewerkers.

 

Wij werken met verschillende boekhoudpakketten, zoals AFAS, Snelstart en Minipak.

 

ASSpiratie is een bijzonder administratiekantoor waar deskundig opgeleide werknemers met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) een belangrijk deel van het werk doen. Mensen met autisme hebben vaak een bijzonder goed oog voor detail en brengen graag ordening aan. Voor administratieve beroepen als administrateur, boekhouder en loonadministrateur is dat een essentiële vaardigheid.

 

Veel mensen met een ASS hebben de capaciteiten om zich te ontwikkelen tot uitstekende vakmensen. Asspiratie biedt werkplekken voor deze ASS-ers. De dagelijkse begeleiding is in handen van ervaren krachten die veel ervaring hebben in het administratiewerk en de beroepsopleiding verzorgen.

 

Bel voor een gratis kennismakingsgesprek en laat u vrijblijvend informeren over onze diensten, mogelijkheden en tarieven.

 

 

Social

Twitter

 

Links

 

 

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Vertaald naar ASSpiratie betekent dit

  • dat wij oog hebben voor de specifieke talenten en beperkingen die werknemers met een Autisme Spectrum Stoornis hebben
  • dat wij zorgdragen en verantwoordelijk zijn voor een werkomgeving waar de werknemers zich gerespecteerd en gewaardeerd weten zodat zij zo optimaal mogelijk tot hun recht kunnen komen
  • dat wij open en transparant zijn naar onze klanten en zorgdragen voor een gezonde, winstgevende en milieuvriendelijke bedrijfsvoering

Vestiging

Chromiumweg 129

3812 NM AMERSFOORT

(06) 512 48 521

info@asspiratie.nl

Pure COPYRIGHT © 2013. Exclusively on Muse-themes.com.